top of page

Kranj Foto Fest

Updated: Oct 14, 2021

S festivalom želimo krepiti zavest in razumevanje družbe s pomočjo fotografije. Naš cilj je promocija sodobne fotografije, ki išče originalne oblike vizualne komunikacije. S festivalom želimo razstavljati, promovirati, podpirati in spodbujati ustvarjalnost slovenskih ter mednarodnih umetnikov in graditi močno in trajno stičišče sodobne fotografije.

Mesto Kranj je edinstveno mesto za gostovanje festivala fotografij: srednjeveška zgodovina mesta se plemeniti z angažirano ustvarjalnostjo našega časa in z inovativno umetnostjo za prihodnost.


Kranj Foto Fest je s tem izjemnim zgodovinskim kontekstom kot ustvarjen za praznovanje fotografije in njenega pomena. Program, ki ga je pripravila strokovna organizacijska skupina, vključuje razstave, pogovore, delavnice, mojstrske tečaje, projekcije in preglede portfoliev.

Festival se bo odvijal v žaru poznega poletja v slikovitem starem mestnem jedru. Kranj bomo skupaj spremenili v vznemirljiv oder, ki bo domače in gostujoče fotografe povezal z lokalno skupnostjo, jih pozval k izmenjavi izkušenj in oblikovanju močne skupnosti.


https://kranjfotofest.com/sl/








Tip:

You can make any member of your




13 views0 comments
bottom of page